Skip to content Skip to footer

Over ons

Mijn naam is Ali Hammoud, ik ben 25 jaar oud en kom uit Kesteren. Mijn droom is altijd geweest om een eigen onderneming te starten.

Na een aantal jaar gewerkt te hebben in de horeca heb ik uiteindelijk mijn passie gevonden in het barbiers vak.

3 jaar geleden ben ik begonnen met mijzelf om te scholen tot een professionele barbier. Nadat ik mijn diploma heb behaald ben ik aan de slag gegaan bij een barbershop te Nijmegen om extra ervaring op te doen.

Uiteindelijk heb ik mijn droom waar kunnen maken en ben ik trotse eigenaar geworden van Carvone Barbers. Ik hoop u gauw te verwelkomen bij Carvone Barbers.

Waarom carvone barbers?

Stapt u binnen bij Carvone barbers, dan zet u een stap terug in de tijd. U komt binnen in een old school barbershop waar een man geknipt of geschoren wordt zoals het hoort.

Beleef onder het genot van een drankje onze nostalgische sfeer, leuke humor en laat u zich verwennen door een professionele barbier die net dat extra tikkeltje aandacht geeft aan uw wensen.

“Carvone Barbers the place where boys become men”

Maak uw afspraak online en dan zien we u gauw verschijnen bij Carvone Barbers.

Wat klanten zeggen

Ik heb mijn kapper gevonden! Dit is zonder twijfel de beste kapper voor mannen in het dorp. Goeie sfeer, je kijkt je ogen uit, echt geweldig mooie barbershop. Leuke gasten die barbers en eindelijk eens echt TOP geknipt. Vaklui van de bovenste plank!

Henk Vermeer

Uitstekend! Zo erg te spreken over deze gasten. Lekker een drankje er bij en gewoon mannen praat. En verstand van het knippen van je haar. Erg top! Ik ben een vaste klant geworden!

Ryan Vieth